een klaagschrift

het waren mooie tijden.. het is toch ongelofelijk dat dit illegaal is?

ik heb er steeds alles aan gedaan om duidelijkheid te krijgen over de legaliteit van een elektrische eenwieler, regels nagekeken, mailtjes aan de rdw gestuurd.. in oktober 2020 ben ik staande gehouden, en met agent afgesproken dat ie er maar een zaak van maakt, om dan zo maar duidlijkheid te krijgen. nooit meer wat terug gehoord, zelfs niet een ‘we zijn er mee bezig’. zelfs nu mn eenwieler in beslag is genomen, weet ik niet op welke basis of regels dat gebaseerd is. dat maakt je machteloos. ik heb vrijdag een afspraak gehad met een advocaat, en er is inmiddels een klaagschrift naar het OM gestuurd met om te beginnen een verzoek om mijn euc terug te geven. en dan kijken we daarna weer verder. ik ga niet mn strijd opgeven voor duurzamer klein vervoer. natuurlijk is het mijn probleem maar het zou leuk zijn als je me wil steunen bij de advocaatkosten. tnx. https://gewoonbob.com/doneer/